Stephanie is HR-adviseur
“Na mijn werk ga ik met een voldaan gevoel naar huis”

Team HR Advies

“Samen met andere HR adviseurs vorm ik het team HR Advies. Iedere HR adviseur werkt voor een eigen onderdeel of regio. Zo geef ik advies aan managers van de afdeling Vastgoed & Facilitair. We hebben regelmatig contact met elkaar. Iedere maandag nemen we bijvoorbeeld samen onze week door en kunnen we elkaar hulpvragen stellen. Ook op andere momenten weten we elkaar altijd te vinden.”

Strategie en tactiek

“Hoe zorgen we ervoor dat we medewerkers binden en boeien? En dat we een omgeving creëren waarin medewerkers tot hun recht komen en tot bloei kunnen komen? Dit soort strategische vraagstukken behandel ik in het managementteam. We bespreken ook zaken zoals ziekteverzuim en ontwikkeling van medewerkers. Naast strategie is tactiek een belangrijk onderdeel van mijn werk. Zo zijn de individuele gesprekken met teamhoofden tactisch. Met een teamhoofd bespreek ik bijvoorbeeld hoe medewerkers kunnen doorgroeien of verplaatsen naar een andere afdeling.”

Verbinding

“Bij het COA werken nu zo’n 6.000 mensen. Ik heb nog nooit eerder in zo’n grote organisatie gewerkt. Toch lukt het me om de verbinding te vinden met medewerkers die ik nodig heb om mijn werk goed uit te kunnen voeren. Ik werk samen met HR adviseurs, het managementteam en de verschillende teamhoofden, maar ik heb ook contact met allerlei andere medewerkers, zoals de ondernemingsraad, verzuimadviseurs en recruitment. Ik ben er trots op dat ik me goed weet te bewegen in een enorm grote organisatie!"

Voldoening

“Bij het COA geniet ik van de stabiliteit, leuke collega's en de bijdrage die ik lever aan de maatschappij. Na mijn werk ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Het is mooi om te zien dat iedereen het doel heeft om asielzoekers een goede plek te kunnen geven.”

Is het werk op de HR afdeling iets voor jou?

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

HR Professional

De afdeling HR&O staat met haar ruim 100 professionals elke dag klaar voor alle medewerkers van het COA. 

"Het COA groeit gigantisch snel en ik ben trots op de bijdrage van mijn team"

Carl, Teamhoofd HR Service Lees meer >

Een vrouw in beeld, met korte blonde haren en grijs jasje
"Samen bereiken we doelen in een veranderende organisatie, ieder vanuit een eigen specialisme"

Claudia, HR specialist Lees meer >