Ontwikkelingen, zoals het tekort aan woningen en de wereldwijde toename van het aantal mensen op de vlucht, hebben gevolgen voor het COA. Dit jaar groeit het aantal vluchtelingen in de asielzoekerscentra in Nederland met een derde. Om deze vluchtelingen te helpen aan een veilig onderkomen en hen voor te bereiden op hun toekomst, zijn we op zoek naar professionals.

Werk jij graag in een dynamische omgeving waar je een directe bijdrage levert aan de maatschappij? Kom dan werken bij het COA; op het hoofdkantoor in Den Haag of in een asielzoekerscentrum bij jou in de buurt!

Vind een vacature die bij jou past

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander

Bij het COA draag je niet alleen bij aan de toekomst van vluchtelingen, maar ook aan die van jezelf. Met trainingen en opleidingen bieden we je volop de ruimte om jezelf door te ontwikkelen binnen je vakgebied. Kortom, bij het COA werk je aan jouw toekomst én aan die van een ander.

Maartje, Abdirizak, Leo en andere medewerkers vertellen je er alles over in de video.

Vacatures

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

Het COA als werkgever

Bij het COA werk je in een uitdagend klimaat. We besteden veel aandacht aan loopbaanontwikkeling en bieden opleidingen aan, zodat je nog beter kunt functioneren en doorgroeien. We vinden duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand belangrijk. Daarom maken we optimaal gebruik van de diverse talenten en vermogens van onze medewerkers.

We bieden je een veelzijdig en afwisselend takenpakket, met ruimte voor zelfstandigheid en vrijheid voor eigen inbreng. Je levert elke dag een bijdrage aan de toekomst van asielzoekers uit allerlei culturen en met verschillende achtergronden. Dit doe je samen met zeer betrokken collega’s uit diverse disciplines en dat zorgt voor een prettige werksfeer. Je krijgt bovendien een aantrekkelijk salaris, eerlijke vergoedingen en een goed pensioen.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, een vacature of heb je een andere vraag? Neem dan contact op via recruitment@coa.nl.