“Het COA groeit gigantisch snel en ik ben trots op de bijdrage van mijn team”

Team HR Service

“Ik geef leiding aan een groot team, dat bestaat uit bijna 50 medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles geregeld is op het gebied van HR. Als teamhoofd ben ik eindverantwoordelijk voor het werk dat mijn team levert. We werken verspreid over het land en we zien elkaar minimaal één keer per maand. Het is belangrijk om alle teamleden goed te begeleiden, zeker in het begin. Ik geef graag aandacht aan de individuele ontwikkeling van mijn teamleden. Ik bied bijvoorbeeld taken aan waar ze van kunnen leren en geef hen de kans om opleidingen te volgen.”

Ondersteuning

“Alle medewerkers van het COA kunnen bij ons terecht met vragen over het personeelsbeleid. Dat zijn uiteenlopende vragen, bijvoorbeeld over vakantiegeld, arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding en loonstroken. We gaan op zoek naar het antwoord en koppelen dat vervolgens terug. Ik stimuleer mijn teamleden om het zo snel mogelijk bij mij te melden als ze het antwoord niet kunnen vinden. Ik heb drie seniorcollega’s die dan ondersteuning kunnen bieden. We kunnen veel van elkaar leren, bijvoorbeeld door casuïstiek te bespreken. We zijn écht een team.”

Ontwikkeling

“Mijn werk heeft twee kanten: nu en straks. Hoe zorg ik ervoor dat mijn team het werk nu zo goed mogelijk kan uitvoeren? En hoe kan ik ervoor zorgen dat onze dienstverlening in de toekomst nóg slimmer, sneller en klantvriendelijker verloopt? Deze twee vragen houden mij altijd bezig. Er zijn veel ontwikkelingen in de technologie en het is ontzettend interessant om hiermee te experimenteren. Om ervoor te zorgen dat HR-processen goed verlopen, werken we namelijk veel met digitale systemen, zoals recruitmenttools en een verzuimregistratiesysteem. Ik vind het een mooie uitdaging om onze dienstverlening te blijven ontwikkelen.”

Afwisseling

“Het COA groeit gigantisch snel en ik ben trots op de bijdrage van mijn team. We bieden alle medewerkers van het COA ondersteuning op het gebied van HR en we zorgen ervoor dat het COA zich blijft ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde. Deze enorme afwisseling geeft mij iedere dag veel energie!”

Is het werk op de HR afdeling iets voor jou?

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

HR Professional

De afdeling HR&O staat met haar ruim 100 professionals elke dag klaar voor alle medewerkers van het COA. 

Benieuwd naar de ervaringen van andere medewerkers?

Een vrouw in beeld, met korte blonde haren en grijs jasje
"Samen bereiken we doelen in een veranderende organisatie, ieder vanuit een eigen specialisme"

Claudia, HR specialist Lees meer > 

“Na mijn werk ga ik met een voldaan gevoel naar huis”

Stephanie, HR Adviseur Lees meer >