“Ik wil een fijne leefomgeving creëren voor bewoners, zodat een azc meer is dan een opvanglocatie”

Verantwoordelijkheid

“Bij het COA bouwen we nieuwe opvanglocaties en kijken we hoe we bestaande locaties kunnen doorontwikkelen tot een volwaardig azc. Ik zet daarbij niet alleen in op voldoende opvanglocaties, maar til de locaties ook naar een hoger niveau. Mijn ambitie is om een prettige leefomgeving te creëren voor bewoners. Bij het COA krijg ik die ruimte en kan ik iets neerzetten van goede kwaliteit. Op die manier beteken ik iets voor de bewoners van het azc en voor mijn collega’s op de locaties.”

Werelden samenbrengen

“Als vastgoedregisseur werk ik deels op beleidsmatig niveau en deels praktisch. Zo zit ik de ene dag aan tafel met de wethouder en de andere dag bespreek ik met medewerkers op locatie hoe zij het toekomstige azc voor zich zien. Als vastgoedregisseur ben ik ook de verbinder van de plannen tussen de verschillende partijen. Ik informeer bijvoorbeeld de architecten over de wensen van de bewoners en met mijn collega’s op locatie bespreek ik wat er op beleidsniveau mogelijk is. Zo breng ik die werelden samen en creëren we samen een fijne leefomgeving.”

Duurzame opvanglocaties

“Bij het COA heb je veel vrijheid. Je kan zelf kiezen waar je de focus op wil leggen in je werk. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat we nadenken over de duurzaamheid van de locaties en te zorgen dat deze waardevol blijven als ze in de toekomst niet meer nodig zijn als azc. Dat probeer ik terug te brengen in mijn projecten en daar krijg ik ook de ruimte voor.”

Denken in kansen, niet in risico’s

“Als vastgoedregisseur krijg je veel verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid moet je ook durven nemen als je echt het verschil wil maken. Er zijn veel mogelijkheden bij het COA, maar je moet zelf initiatief nemen en die mogelijkheden ook pakken. Als je denkt in kansen in plaats van risico’s, kan je heel veel bereiken.”

Is het werk van vastgoedregisseur iets voor jou?

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

Vastgoedregisseur

Als vastgoedregisseur help je asielzoekers door een accommodatie voor hen te realiseren, waar de voorzieningen op orde zijn en waar zij zich veilig voelen. Hieraan kun je een bijdrage leveren in het team Bestuur, Exploitatie of Ontwikkeling.

Benieuwd naar de ervaringen van andere medewerkers?

"De basis is een prettige accommodatie waar de voorzieningen op orde zijn en waar je je veilig voelt"

Geert, vastgoedregisseur Bestuurlijk Lees meer > 

                                                                                                            _____

“Als je initiatief toont, kan je bij het COA veel voor elkaar krijgen en echt bijdragen aan het welzijn van een ander”

Johannes, vastgoedregisseur Exploitatie Lees meer >

Vacatures

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

Bekijk de vacatures vastgoedregisseur