“Het is zo mooi, het gevoel dat je krijgt door anderen te helpen!”

Onvoorspelbare agenda

“Er staat niets vast in mijn agenda, behalve het overleg met mijn team. Daar begin ik iedere dag mee. Daarna handel ik prioriteitenlijst af, maar daar komt – op verzoek van de manager – weleens wat tussen. Dat is voor mij geen probleem. Ik ben best wel een perfectionist en dat komt goed van pas. Ik werk gestructureerd en wil alles graag netjes organiseren.”

Gevarieerde werkzaamheden

“Mijn werk is zo gevarieerd! Ik ben met veel verschillende dingen bezig. Het gaat niet alleen om het beheer van de mailbox en het inplannen van afspraken. Ik maak werkroosters en ik ben ook verantwoordelijk voor bestellingen, bijvoorbeeld ov-dagkaarten, kantoorartikelen, bloemen en lunch voor vergaderingen. Ik boek ook weleens hotelovernachtingen voor collega’s als zij bijvoorbeeld een training volgen in een andere regio. Soms ben ik ingeroosterd voor de bedrijfshulpverlening. Ik ben ook aanwezig bij vergaderingen. Dan is het mijn taak om te notuleren. Ik doe echt van alles en elke dag is anders. Die variatie bevalt mij heel goed. Ik krijg heel veel energie van mijn werk. Goede energie!”

(Bijna) allesweter

“Collega’s denken vaak: Karin weet alles! Dat is natuurlijk niet altijd zo, maar als ik zelf niet weet wat de oplossing is, dan zoek ik het graag uit. Als ik de oplossing gevonden heb, kan ik een vergelijkbare vraag de volgende keer sneller afhandelen. Collega’s stellen ook weleens vragen waarbij ik niet kan helpen. Dat is geen probleem, want dan leg ik hen gewoon uit dat ze bij een andere collega aan kunnen kloppen. Ik heb fijn contact en een goede klik met al mijn collega’s.”

Karin staat ook klaar voor de bewoners als dat nodig is. “Als bewoners mij tegenkomen op het terrein, stellen ze soms een vraag. Ik probeer hen zo goed mogelijk te helpen en verwijs hen door als dat nodig is. Het is zo mooi, het gevoel dat je krijgt door anderen te helpen. Echt onbetaalbaar.”

Ambitieus

“Bij het COA kun je werken en leren combineren. Wat speelt er in de COA-wereld en wat speelt er wereldwijd? Het COA biedt medewerkers de mogelijkheid om up-to-date te blijven en biedt allerlei trainingen aan. Dat vind ik heel aantrekkelijk, want ik blijf me graag ontwikkelen. Jarenlang hetzelfde doen, is niets voor mij. Ik ben best ambitieus. Als ik later met pensioen ben, dan wil ik denken: wat heb ik dat goed gedaan!”

Mensenmens

“Ik houd ervan om met mensen te werken. Als managementassistent word je bij alles betrokken. Ik leef mee met collega’s en bewoners in het azc Duinrell. Als je een mensenmens bent en anderen graag wil helpen, dan is dit de juiste baan.”

Is het werk van managementassistent iets voor jou?

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

Managementassistent

Als managementassistent heb je een heel gevarieerd takenpakket. Je werkt in een team, waarvoor je van alles organiseert en je teamleider ondersteunt. 

Benieuwd naar de ervaringen van andere medewerkers?

“Ik vind het leuk dat mijn werk zo gevarieerd is. Elke dag hetzelfde doen, lijkt mij niks”

Eveline, managementassistent Lees meer >

Vacatures

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

Bekijk de vacatures managementassistent