In het team Bestuurlijk leg en onderhoud je contacten in een bestuurlijk complexe omgeving voor het acquireren van locaties. In het team Ontwikkeling houd je je bezig met de realisatie van nieuwe asielzoekerscentra en tijdelijke opvanglocaties. En in het team Exploitatie ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de opvanglocaties van het COA.

De teams werken continu nauw met elkaar samen en creëren samen veilige onderkomens voor asielzoekers in Nederland. De variatie tussen nieuw te ontwikkelen vastgoed, herbestemming van leegstaand vastgoed en het tijdelijk in gebruik nemen van vastgoed maakt dit werk erg afwisselend.

Waarom Maarten voor het COA kiest

Is het werk binnen Vastgoed iets voor jou?

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

Een werkdag uit het leven van een vastgoedregisseur

Stel je voor… Je werkt als vastgoedregisseur in het team Ontwikkeling. Dan werk je samen met je eigen teamleden, maar ook met vastgoedregisseurs uit het team Bestuurlijk en het team Exploitatie. Daarnaast heb je veel contact met gemeenteraadsleden, burgemeesters en wethouders. Benieuwd hoe jouw werkdag kan verlopen? Lees snel verder.

Goed begin

In de ochtend check je je mailbox. Interessant nieuws! Een collega uit het team Bestuurlijk heeft gisteren een klooster bezocht. ‘Een klooster?’, horen we je denken. Ja, het vastgoed is heel divers bij het COA. Binnenkort komt het pand leeg te staan en dat biedt mogelijkheden voor de realisatie van een nieuw asielzoekerscentrum (azc).

Samenwerken

Je collega onderhandelt als bestuurlijk vastgoedregisseur over de verwerving van grond of vastgoed en heeft gisteren een rondleiding gekregen door het gebouw. Deze collega vraagt jou nu om alvast een haalbaarheidsanalyse te maken op basis van een ruwe indelingsschets. Je voegt deze taak met veel enthousiasme toe aan je to-do-lijst. Je hebt een goed gevoel over dit project. Je plant ook alvast een afspraak in met een vastgoedregisseur Exploitatie om zeker te stellen dat het onderhoud goed geregeld kan worden.

Op pad

’s Middags stap je in je leaseauto. Vorige week kreeg je namelijk het goede nieuws dat het is gelukt om een vergunning te regelen voor het bouwen van een nieuw azc. Vandaag heb je tijd gereserveerd om de locatie te bezoeken. Ter plekke denk je met medewerkers uit hoe jullie het toekomstige azc voor jullie zien. Met een brede glimlach stap je daarna weer in de auto. “Dit is waar ik het voor doe!”, zeg je trots tegen jezelf. Je werkdag zit er weer op.

 

“Ik wil een fijne leefomgeving creëren voor bewoners, zodat een azc meer is dan een opvanglocatie”

Maarten, vastgoedregisseur Ontwikkeling Lees meer >

                                                                                                            _____

"De basis is een prettige accommodatie waar de voorzieningen op orde zijn en waar je je veilig voelt"

Geert, vastgoedregisseur Bestuurlijk Lees meer >

                                                                                                            _____

“Als je initiatief toont, kan je bij het COA veel voor elkaar krijgen en echt bijdragen aan het welzijn van een ander”

Johannes, vastgoedregisseur Exploitatie Lees meer >

Benieuwd naar andere functies?

Vacatures

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

Bekijk alle vastgoedvacatures