Jouw dag als medewerker amv

Goedemorgen! Je haalt je sleutels op bij de receptie en loopt naar je kantoor. Onderweg kom je al lopend Amin tegen. Hij lucht zijn hart over kamergenoot Elias. Je herhaalt wat je hoorde en toetst of je het goed hebt begrepen. Hij bevestigt. Je spreekt af dat je Amin opzoekt na de overdracht om samen te kijken wat je kunt doen om goede afspraken te maken met Elias.

Eenmaal op kantoor sluit je bij de overdracht aan. Je collega’s die de dienst ervoor werkten, vertellen dat de sfeer goed is, maar dat het nuttig is om wat activiteiten te ondernemen met de jongeren. Het is lekker weer, de jongeren barsten van de energie. Verder vertelt een collega dat er onenigheid is geweest tussen Elias en Amin, maar hen is geadviseerd elkaar nog even de ruimte te geven.

Na de overdracht lees je snel de schriftelijke overdracht van de afgelopen dagen waarin je vrij was. Je leest hoe de pupillen zich hebben ontwikkeld en hoe ze zich gedragen op de groep. Sumia heeft een negatieve beschikking op haar asielaanvraag gekregen en is ontdaan door het bericht. Je maakt een programma voor de dag dat bij dit bericht past.

Waarom Dorian en Paulo voor het COA kiezen

Eigenschappen van een medewerker amv

Als toekomstig medewerker amv ben je professioneel en empathisch in je omgang met alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv) in de leeftijd van 15-18 jaar. Daarnaast sta je sterk in je schoenen en zet je je kennis en ervaring op het gebied van begeleidingsmethoden in om onze bewoners zo goed mogelijk te begeleiden. Herken je jezelf hierin? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk de vacatures voor medewerker amv