Een dag van een managementassistent

Is het werk van managementassistent iets voor jou?

Maar werk van jouw toekomst én die van een ander.

De werkdag uit het leven van een managementassistent

Als managementassistent ben jij de belangrijkste schakel in de ondersteuning van een COA-team en de (locatie)manager. Kun jij je al voorstellen hoe je deze eervolle taak vervult? Lees snel verder en ontdek hoe jouw toekomstige werkdag eruit kan zien.

Organiseren voor collega’s

Nieuwsgierig open je je mailbox. Je leest dat collega’s binnenkort een tweedaagse training volgen in een andere regio. Daar moeten praktische zaken voor geregeld worden. Je begint met het reserveren van de hotelkamers en zorgt dat er vervanging is voor de vrijgevallen diensten in het rooster. Je werkt de mailbox verder bij en zet een aantal vragen uit bij collega’s. Dan is het alweer bijna tijd voor het dagelijkse overleg met het team. Je plaatst nog snel een bestelling voor de lunch overmorgen en je zet het maken van de nieuwe werkroosters voor morgen op je to-do-lijst. Je komt net uit het teamoverleg als de telefoon gaat en dan komen collega’s langs. “Tijd om te lunchen!”, roepen ze enthousiast. “Ik kom er zo aan”, zeg je snel en je beantwoordt nog even je telefoon. De tijd vliegt.

Collega’s ondersteunen

Na de lunch is het tijd voor een vergadering. Gisteren heb je geregeld dat er vandaag een flipover en een beamer beschikbaar zijn. Nu is het je taak om te notuleren. ‘Dit gaat goed!’, denk je terwijl je notuleert. Vorige week heb je een cursus notuleren afgerond en je merkt verschil. Het notuleren verloopt een stuk soepeler dan de vorige keer. Na de vergadering sla je de notulen op. Je deelt de notulen met je collega’s en dan… Is het alweer tijd om naar huis te gaan! Voor de zekerheid loop je je to-do-lijst nog even na en je trekt een mooie conclusie: alles wat je wilde doen, is je gewoon weer gelukt vandaag!

 

“Ik vind het leuk dat mijn werk zo gevarieerd is. Elke dag hetzelfde doen, lijkt mij niks”

Eveline, managementassistent Lees meer >

                                                                                                            _____

“Het is zo mooi, het gevoel dat je krijgt door anderen te helpen”

Karin, managementassistent Lees meer >

Benieuwd naar andere functies?

Vacatures

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

Bekijk alle vacatures voor managementassistent