‏‏‎
 • Capaciteit

  320

  320 opvangplaatsen

 • Type locatie

  Noodopvang

 • Overeenkomst

  23

  De bestuursovereenkomst met de gemeente loop tot 1 september 2023.

 • © Inge van Mill

Deze opvanglocatie is de Oosterscheldehal van de Zeelandhallen in Goes. De Zeelandhallen is een evenementencomplex voor congressen, concerten, beurzen en bijeenkomsten. Het totale terrein beslaat bijna 15.000 m². In 2015-2016 had het COA hier een noodopvang voor de opvang van Syrische vluchtelingen. Net als toen gebruiken we ook nu maar één hal. In de overige hallen vinden gewoon evenementen plaats.

Op deze locatie zijn onze partners VluchtelingenWerk Nederland en GZA, vertegenwoordigd.

Vrijwilligers zijn zeer welkom

Er is permanent behoefte aan vrijwilligers die basaal Nederlandse les kunnen geven en die sport- en/of andersoortige vrijetijdsactiviteiten willen begeleiden. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via fmzgoeszeelandhallenpol@coa.nl.

Dank voor alle aangeleverde spullen!

Het Rode Kruis heeft in de afgelopen weken naar aanleiding van onze oproep voor kleding en spelletjes voor onze bewoners, ontzettend veel goederen ontvangen. Heel veel dank daarvoor! Er is door de inwoners van Goes en omgeving zo ruimhartig gehoor gegeven aan deze oproep dat er momenteel genoeg is om niet alleen de asielzoekers in Goes maar ook op andere locaties in Zeeland te helpen.

Externe link Gemeente Goes