Is het werk van HR Professional iets voor jou?

Maar werk van jouw toekomst én die van een ander.

HR Advies

Als HR adviseur ben je een echte partner in business met een zichtbare en proactieve plek in het managementteam en het (klant)team van HR&O. Je besteedt aandacht aan het onderhouden van goede relaties en bent in staat soepel te navigeren tussen de posities en belangen van de verschillende stakeholders. In de advisering ben je een onafhankelijke sparringpartner, kijkt kritisch mee met collega’s en staat ze bij met raad en daad. Je ziet wat er moet gebeuren en voelt je medeverantwoordelijk voor de  gezamenlijke doelstellingen. Je geeft managers en medewerkers handvatten om de juiste keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen, terwijl jij regie houdt over de uit te voeren taken. Een uitdagende functie op tactisch en strategisch niveau voor HR generalisten die richting willen geven en willen verbinden.

HR Service

Als HR professional van het HR Serviceteam ben je van alle markten thuis. Daarmee ben je een belangrijk aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen het COA. Jij beantwoordt vragen en zorgt dat alle praktische en administratieve zaken goed geregeld zijn. In nauwe samenwerking met het klantteam draag je zorg voor een efficiënte afhandeling van alle belangrijke HR processen, zoals indiensttredingen, overplaatsingen, declaraties en bijzondere regelingen. Een afwisselende functie waarbij je zelfstandig kunt werken en volop doorgroeimogelijkheden hebt.

HR Specialisten

Het team Specialisten bestaat uit HR professionals die hun kennis en ervaring willen toespitsen op één specifiek HR thema, zoals Leren en Ontwikkelen, Arbeidsvoorwaarden, Veiligheid en Vitaliteit, Organisatieontwikkeling en Recruitment. Als specialist formuleer je (nieuw) HR beleid, verbeter je processen en ontwikkel je nieuwe instrumenten die vervolgens voor de volledige organisatie worden ingezet. Dit doe je in samenwerking met je collega’s van HR Advies. Een functie voor ervaren HR professionals met specifieke vakkennis, die van zowel autonomie als samenwerken houden.

Een vrouw in beeld, met korte blonde haren en grijs jasje
"Samen bereiken we doelen in een veranderende organisatie, ieder vanuit een eigen specialisme"

Claudia, HR specialist Lees meer > 

"Het COA groeit gigantisch snel en ik ben trots op de bijdrage van mijn team"

Carl, Teamhoofd HR Service Lees meer >

“Na mijn werk ga ik met een voldaan gevoel naar huis”

Stephanie, HR Adviseur Lees meer >

Benieuwd naar andere functies?

Vacatures

Maak werk van jouw toekomst én die van een ander.

Bekijk alle vacatures voor HR Professional