Vrijwilligers van Connected bieden een luisterend oor, faciliteren kennismakingen, fungeren als vraagbaak en verwijzen door naar de juiste instantie. Ook organiseert Connected spreekuren en bijeenkomsten voor LHBTI-vluchtelingen in Dronten, Hardenberg, Harderwijk, Lelystad, Luttelgeest en Zeewolde. 

Structurele samenwerking

In azc Dronten en azc Luttelgeest werkt Connected nauw samen met het COA en Vluchtelingenwerk Nederland. Er is op deze 2 azc's maandelijks een goed bezocht spreekuur voor LHBTI-vluchtelingen. Het COA stelt voor deze spreekuren het gebruik van de tolkentelefoon beschikbaar. 

  • 3 wapperende vlaggen

Besloten faceboekgroep

Connected heeft een besloten facebookpagina. Voor vrijwilligers en LHBTI-vluchtelingen die verbonden zijn aan deze werkgroep. De pagina wordt gebruikt voor onderling contact, mededelingen, vragen, opmerkingen, het plannen van en uitnodigen voor evenementen en activiteiten. De groep bestaat gemiddeld uit zo'n 70 mensen waaronder zo'n 10 vrijwilligers. De samenstelling van de groep wisselt. 

Meer weten over Connected?

Heb je vragen naar aanleiding van deze informatie? Mogelijk wil je ook helpen en/of aanhaken als vrijwilliger? Stuur dan een e-mailbericht naar connected@coczwolle.nl.