Abdel Bellaoui Trigion teamleider van het jaar

Abdel Bellaoui is uitgeroepen tot 'Teamleider van het jaar’ van Trigion. Abdel werkt op de locatie Wenckebachstraat van het COA in Amsterdam.

Onder het mom van een afspraak met Anky van de Berg, locatiemanager van het COA op de Wenckebachweg in Amsterdam, werd Abdel 27 februari naar de kantine van de locatie gelonkt, waar hij werkzaam is als teamleider.

Onderweg vertelde Abdel tegen zijn directleidinggevende bij Trigion Zygmunt Kowalski enthousiast over de locatie en over zijn werkzaamheden op deze locatie. Bij aankomst dacht Abdel dat er een teamoverleg bezig was. Des te groter was de verrassing toen hij hoorde dat alle collega’s voor hem aanwezig waren. Verbluft stond hij in het midden van de kantine waarna Zygmunt het woord tot hem richtte.

Dit jaar was er een andere opzet om tot de verkiezing van teamleider van het jaar te komen. De opdrachtgever kon namelijk zelf een nominatie indienen. Anky is zo tevreden over Abdel dat zij hem direct heeft genomineerd! Haar uitleg daarbij, die ze ook in haar woord noemde was:

‘Abdel is zijn gewicht in goud waard! Al op de noodopvang in de Marnixstraat viel zijn dienstverlenende instelling in zeer positieve zin op. Vanaf augustus werkt hij op de Wenckebachweg, een lastige en onoverzichtelijke locatie met veel kinderziektes. Abdel is altijd bereid om mee te denken, zoekt oplossingen, blijft daarbij heel vriendelijk en behulpzaam. Hij doet aanzienlijk meer dan je mag verwachten, ook buiten zijn reguliere werktijden om. En de koffie die wij iedere morgen bij aankomst krijgen maakt altijd weer blij!’

Na alle complimenten kreeg Abdel een mooie speld opgespeld door Zygmunt met een waardebon te besteden voor een studie en een dinerchecque. Ook de bos bloemen en de taart mochten natuurlijk niet ontbreken.

Abdel bedankte iedereen, maar moest eigenlijk alles nog goed laten bezinken. Met een kop koffie en een lekker stuk taart werd de geslaagde verrassing afgesloten.

Lees meer over: