• © De Vrolijkheid

Met dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst investeert de Vrolijkheid in de ontwikkeling en empowerment van jonge azc-bewoners. Vrolijke ruimtes in 26 locaties bieden de inspiratie om eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Talenten ontdekken

Kinderen, tieners en jongeren zijn volop in ontwikkeling: op zoek naar zichzelf, naar talenten en een eigen plek in de wereld. De Vrolijkheid ondersteunt deze zoektocht. Bij de Vrolijkheid ontdekken jonge makers talenten en ontwikkelen zij zich in samenwerking met professionele kunstenaars.

Met dans, video, theater, muziek, fotografie, spoken-word, mode, nieuwe media en beeldende kunst geven kinderen en jongeren eigen verhalen vorm. Vrolijke ruimtes in het azc bieden de inspiratie om eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen. 

Vrijwilliger worden?

De kunstenaars en vrijwilligers in de lokale teams zijn de motor van de Vrolijkheid. Velen zijn zelf (voormalig) bewoners van de azc’s waar de Vrolijkheid werkzaam is. Wil jij ook vrijwilliger worden? Kijk bij vacatures op de website van de Vrolijkheid of neem contact op met een azc bij je in de buurt.  

  • vrolijkheid