Wekelijkse activiteiten

Elk week organiseert de Vrolijkheid zo’n 100 workshops in meer dan 25 azc’s door heel Nederland. Er zijn workshops in muziek, dans, theater, beeldende kunst, spoken word, film, fotografie en (nieuwe) media.

  • © De Vrolijkheid

Talenten ontdekken

Kinderen, tieners en jongeren zijn volop in ontwikkeling: op zoek naar zichzelf, naar talenten en een eigen plek in de wereld. De Vrolijkheid ondersteunt deze zoektocht. Bij de Vrolijkheid ontdekken jonge makers talenten en ontwikkelen zij zich in samenwerking met professionele kunstenaars.

Met dans, video, theater, muziek, fotografie, spoken-word, mode, nieuwe media en beeldende kunst geven kinderen en jongeren eigen verhalen vorm. Vrolijke ruimtes in het azc bieden de inspiratie om eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen. 

  • © De Vrolijkheid

Vrijwilliger worden?

De kunstenaars en vrijwilligers in de lokale teams zijn de motor van de Vrolijkheid. Velen zijn zelf (voormalig) bewoners van de azc’s waar de Vrolijkheid werkzaam is. Wil jij ook vrijwilliger worden? Kijk bij vacatures op de website van de Vrolijkheid of neem contact op met een azc bij je in de buurt.  

  • © De Vrolijkheid
Externe link Lees meer op Vrolijkheid.nl